Disseny del cartell de la Fira Modernista 2016

on .

Ha estat un plaer poder realitzar per segon any consecutiu el cartell i la imatge de la Fira Modernista de Terrassa.

Hackathon Openbank

on .

Hackathon “Internet Of Things” Openbank, 24h per transformar la banca digital del futur

Revista d'òmnium per la Diada

on .

Coincidint amb la Diada, Òmnium Cultural ha editat la segona revista d'enguany. La revista que s'ha fet arribar als gairebé 40.000 socis de l'entitat, recull les notícies de les activitats i campanyes realitzades els últims mesos i dedica la major part del seu contingut a la campanya "Ara és l'hora".

Disseny integral per a l'hortadecasa.com

on .

Ja fa un temps que treballem en el desenvolupament de l'estratègia de comunicació de l'Horta de casa. Un nou concepte de negoci que es basa en les cistelles de fruita i verdura de Km 0, però té com a diferencial el seu sistema de subscripció setmanal amb un preu rodó.

Revista d'òmnium

on .

Òmnium Cultural ha editat de nou la seva revista per explicar els principals projectes de l'entitat. La nova revista, de 16 pàgines a tot color, reapareix després de deixar d'editar-se l'any passat, a conseqüència de les restriccions pressupostàries. El seu objectiu és recollir i difondre tota la feina que fa Òmnium, gràcies als seus gairebé 40.000 socis i les seves 31 seus territorials.

Disseny web de Nottopic

on .

Icònica ha desenvolupat el web de nottopic, un projecte d'emprenedoria de recent creació. Aquesta empresa té una actitut molt social i per tant el web té un comportament "responsive" per adaptarse a qualsevol entorn mòbil.

La Curulla, disseny de la identitat i web

on .

Recenment hem publicat el web de La curulla. És una pàgina senzilla i funcional que ha estat dissenyada pensant amb un comportament "responsive" que fa que s'adapti a pantalles de sobretaula i mòbils. Per aquest projecte d'emprenedoria que elabora i entrega a domicili "plats cuidats", també hem dissenyat la identitat visual i alguns elements promocionals.
Podeu consultar el projecte i també la seva web.

Campanya anual per a TerrassaSports

on .

Hem començat a treballar amb TerrassaSports per portar la seva comunicació durant aquest curs. La primera campanya ja es pot veure en anuncis a la premsa i als autobusos de Terrassa. Estem preparant moltes més accions per promocionar el centre d'esports i salut més actiu de la ciutat.

iconica logo

c. de la Font Vella, 78 2n 2a
08221 Terrassa, Barcelona

Tel. 93 788 57 67

iconica@iconica.cat

iconica linkedin iconica behance iconica facebook iconica twitter

[widgetkit id=1]

Fem disseny

El disseny és la nostra passió, és allò que sabem fer bé. Cerquem un disseny útil i universal que respongui a una estratègia de comunicació única. Nosaltres t'ajudarem a crear-la.

Alguns projectes

Som membres de

O40

Icònica forma part de la comunitat Orbital 40 que promou la millora de la  competitivitat empresarial i l'atracció i retenció de talent a la ciutat de Terrassa.

Newsletter

Subscriu-te a la nostra llista de correu i et mantindrem informat de les nostres novetats.